Voeding voor de ziel

Al jaren laat ik mensen kennis maken met intuïtief schilderen.

Een methode van intuïtief werken die ontstond toen ik 11 jaar geleden in een periode van afscheid en verlies zocht naar expressie. Het bracht me toen veel. Naast dat het een uitlaatklep is voor emoties kon ik, met mijn achtergrond als tekentherapeut, antwoorden vinden op levensvragen die toen bij mij speelden. Ik bleef schilderen en niet alle schilderijen waren fraaie plaatjes of kwalitatieve hoogstandjes. Maar dat was niet van belang want het gaf me alles wat ik toen nodig had.

Schilderen is een fijne veilige en ontspannende manier van verwerken en inzichten verkrijgen. Deze manier van creatief werken heeft me nooit los gelaten en ik vind het dan ook heel fijn dat ik het nu kan doorgeven aan al die vrouwen (mannen zijn trouwens ook welkom hoor) tijdens de intuïtieve schilderdagen en andere workshops en lessen die ik geef.

Mijn atelier is een plek waar ik altijd al van droomde. Een oase waar verf en penselen zorgen voor rust, voor een pas op de plaats. Om eens te kijken in de spiegel van je onderbewuste. Want dat is de laag die je vrijmaakt als je je hoofd een beetje kunt dimmen en je overgeeft aan de creatieve flow. Lekker gaan en als je wilt je eens afvragen:

wat vertel ik mezelf hiermee?

Voeding voor de ziel