Kinderatelier

Na jaren een eigen Kinderatelier te hebben gehad in Losser en na twee jaar Kunstjuf te zijn geweest op de basisscholen in de gemeente Losser start ik na de zomervakantie 2022 weer met een Kinderatelier. Nu vanuit mijn spiksplinternieuwe atelier aan het bos aan de Enterstraat 218 in Rijssen!

In het Kinderatelier gaan kinderen vanaf 7 jaar zelf aan de slag en ontdekken ze dat ze zelf kunstenaar kunnen zijn! Er wordt getekend en geschilderd met verschillende materialen, zoals acrylverf, ecoline, vetkrijt, reliëfverf en potloden.  De lessen zijn speels en laten alle vrijheid voor eigen interpretatie. Inspiratie halen de kinderen uit het aangeboden onderwerp/kunstenaar en worden technieken aangereikt die de kinderen kunnen uitproberen. Als het nodig is kunnen we meerdere lessen aan een kunstwerk werken. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen bied ik diverse (leeftijds)groepen aan op verschillende dagen.

Een lesblok bestaat uit 10 lessen. Tarief is 15 euro per les. Dit is inclusief materialen. Er start een groep op woensdag 14 september 2022 van 14.00-15.30 uur en een groep op zaterdag 24 september van 10.30 – 12.00 uur.

Aanmelden (naam en leeftijd) kan per e-mail: dianeboerrigter@gmail.com of per telefoon/whatsapp 0643153948.