Intuïtieve Schilderdagen

Intuïtieve Schilderdagen voor iedereen die wil kennis maken met zijn of haar eigen unieke beeldtaal. Schilderen zonder bedacht eindresultaat, plaatje of foto. Ik begeleid je stap voor stap in een proces dat van hoofd naar hart gaat, zodat je meer vanuit je gevoel en intuïtie gaat schilderen.  Iedereen kan meedoen want vaardigheid of ervaring in het schilderen is niet nodig.

Laat je inspireren en motiveren om de controle los te laten en buiten de lijntjes tot nieuwe inzichten te komen. Wat wil er in jou gehoord, geleefd en gezien worden. Waar ligt jouw kracht en eigenheid.

Intuïtief schilderen is een prachtige tool om voorbij je denken naar je gevoel te gaan. Je vindt voor je neus, op het doek, de antwoorden uit je onbewuste.

En zo krijg je niet alleen inzichten, maar zet je ook een (creatieve) onderstroom op gang die doorwerkt in je hele leven.

Deze dag is dé dag om los van alle dagelijkse beslommeringen en verplichtingen jezelf en je creativiteit te gaan (her)ontdekken. Deze dag is voor jou en gaat over jou.

De eerstvolgende Intuïtieve Schilderdag is op zaterdag 28 oktober 2023 van 10.00 – 16.30 uur. Locatie: Atelier Verhalen in Verf in Rijssen.

Kosten: 155 euro, dit is incl. canvasdoek, alle schildersmaterialen en een verzorgde lunch.

Aanmelden of meer info kan via email: dianeboerrigter@gmail.com. Je mag ook bellen of een whatsappje sturen: 0643153948