Schilderworkshop De Ontembare Vrouw

In een kleine groep vrouwen gaan we (als de maatregelen het dan toelaten, anders gaan we het gewoon nog even uitstellen) ons eigen gouden lont weer ontsteken. Niet online vanachter de computer, maar met elkaar, waar we door creativiteit de verbinding gaan maken. Ook zo’n zin in deze middag om jezelf weer op te laden?

We leven nog steeds in de tijd van het Coronavirus en daarvoor geldende maatregelen. Hoe gaat het met je in deze tijd van verstilling? Hoe voelt het om meer op jezelf te zijn aangewezen of word je alsnog opgeslokt door de buitenwereld? Kinderen thuis, thuis werken, meer op elkaars lip… Hoe staat het met jouw enthousiasme, je passie, je innerlijk vuurtje? Kan me zo voorstellen dat je vuurtje is geworden tot een waakvlammetje..Herken je de oervrouw nog in jezelf, de ontembare vrouw? Of zou je haar opnieuw willen ontmoeten? Zij die altijd dichtbij haar zelf is en haar innerlijk vuur voelt branden. In haar levenskracht staat en vaart op haar intuïtie… Zij die handelt vanuit haar innerlijke wijsheid, moed en oorspronkelijkheid. Die haar eigen critici keer op keer overwint met haar glimlach en innerlijk weten.

Door te schilderen spreken we ons onderbewuste aan. De beeldtaal is een taal die tot ons spreekt, net als onze dromen. We halen informatie naar boven. Je hoeft het niet te bedenken, je lichaam weet wat het doet…

Data volgen.

Wil je weten wie Anne is? Kijk voor meer over haar op haar Facebookpagina: Anne Reiling Creatieve Loopbaan Counseling.